Landsomfattende tilsyn tilknyttet elektronisk medisineringsstøtte

eHelse Nord

Statsforvalterne i de ulike regionene vil i løpet av 2024 gjennomføre landsomfattende tilsyn med tildeling og bruk av elektronisk medisineringsstøtte til personer over 65 år som bor hjemme. Hvilke kommuner det gjelder som omfattes av tilsynet finnes her

I anledning landsomfattende tilsyn har det kommer en del henvendelser fra kommuner til Kommunenettverk for velferdsteknologi og digital hjemmeoppfølging. DigiViken har i den anledning påtatt seg ansvaret for å tilrettelegge for et nasjonalt webinar for erfaringsdeling tilknyttet tilsyn på velferdsteknologiske løsninger.

Webinaret avholdes 16 februar klokken 08.30- 09.30. Det er ingen påmelding. Ytterligere informasjon og lenke til webinaret finner dere her

Har dere spørsmål tilknyttet velferdsteknologi eller digital hjemmeoppfølging, ta kontakt med nettverkskoordinatorene i Nordland. Nettverkskoordinatorene i Nordland er en del av faggruppen eHelse Nord.

Hopp rett ned til innholdet