Jobbe hos oss i DigiNordland

Bli en del av vårt dynamiske team i DigiNordland, hvor vi brenner for å utnytte teknologiens potensial til å forbedre og fornye offentlige tjenester i Nordland. 

Hos oss finner du en arbeidsplass som verdsetter faglig bredde, innovasjon og samarbeid.

Hvorfor jobbe hos oss?

  1. Faglig bredde og utvikling: I DigiNordland jobber vi med et bredt spekter av prosjekter og tjenester. Vi jobber faktisk inn mot alle offentlige tjenesteområder. Vårt arbeid strekker seg fra digital transformasjon til implementering av smarte, teknologiske løsninger. Hos oss vil du få muligheten til å utvikle dine ferdigheter og kunnskaper i et miljø som er i stadig endring og utvikling.
  2. Fordelene med nettverksarbeid: Som en del av vårt team, vil du være en nøkkelspiller i et omfattende nettverk som inkluderer kommuner, fylkeskommunen, statlige aktører og andre regionale digitaliseringsnettverk. Dette gir unike muligheter for samarbeid, læring, personlig utvikling og nettverksbygging.
  3. Fleksibilitet og frihet: Vi tror på fleksibilitet og tilbyr deg muligheten til å velge ditt eget arbeidssted innenfor Nordland. Denne friheten sikrer en god balanse mellom arbeid og privatliv, og gjør det mulig for deg å jobbe der du trives best.

Hva kan vi tilby?

  • En sjanse til å være med på å forme fremtidens digitale tjenester i Nordland.
  • Et meningsfylt arbeid som gjør en forskjell for samfunnet.
  • Muligheten til å bygge et solid faglig nettverk.
  • En arbeidsplass som støtter din personlige og profesjonelle utvikling.


Hvem er vi i DigiNordland?

I DigiNordland finner du et mangfoldig og dynamisk team bestående av både fulltidsansatte og kommunalt ansatte som bidrar med en del av sin stilling til vårt arbeid. Vårt team er sammensatt av fagfolk fra en rekke ulike disipliner, noe som beriker våre prosjekter og initiativer med et bredt spekter av kompetanser. Fra IT-spesialister og digitaliseringsrådgivere til prosjektledere og kommunikasjonseksperter – hver enkelt medarbeider bringer med seg unik innsikt og erfaring som styrker vår evne til å være en god samarbeidspartner for kommunene i Nordland. Denne unike blandingen av fulltids- og deltidsansatte skaper en fleksibel og dynamisk arbeidskultur, hvor deling av kunnskap og samarbeid på tvers av ulike fagfelt står sentralt.

Er du klar for å ta neste steg i din karriere og bidra til digitaliseringen av Nordland? Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktpersoner

Celina Victoria Svaleng
Leder DigiNordland

E-post: celina@diginordland.no
Tlf: +47 41 37 47 47

Hopp rett ned til innholdet