Vi søker koordinator for innføring av eHelse-løsninger

Mann på tur

Vil du bli vår nye koordinator? Kommuner har gått sammen i regionale digitaliseringsnettverk for å gi bedre digitale tjenestetilbud til innbygger og næringsliv. Diginettverkene er både strategiske og operative samarbeid om digitalisering og er eid av kommunene. I Nordland er dette kompetansenettverket organisert som en del av eHelse Nord.

Vi søker nå en koordinator i 100% prosjektstilling, varighet 2 år med mulig forlengelse. Stillingen er for tiden organisatorisk plassert i vårt forvaltning- og utviklingsteam for ehelse (ForUT). I ForUT jobber helsepersonell og teknologer side om side med leger, sykepleiere, annet helsepersonell, leverandører og myndigheter for å bygge og ta i bruk helhetlige og effektive helseløsninger til nytte for både helsepersonell og pasient/innbygger.

Arbeidsoppgaver som koordinator

Som koordinator av kompetansenettverk for innføring av nasjonale og regionale e-helseløsninger vil du ha ansvar for å koordinere et kompetansenettverk som skal hjelpe kommuner med å innføre e-helseløsningene. Møteledelse, erfaringsdeling, struktur og prioritering vil være en viktig del av jobben. Medlemmene i nettverket er ansatte i kommuner med ulik erfaring på utviklings- og implementeringsarbeid innenfor e-helseområdet.

Stillingen som koordinator for innføring av nasjonale e-helseløsninger kan fysisk være plassert utenfor ForUT, men det må da påregnes en del reisevirksomhet. Arbeidsoppgavene som koordinator kan endres basert på innfasing av nye e-helseløsninger i helsesektoren.

Kvalifikasjoner

 • Minimum 3-årig helsefaglig eller IKT relatert utdannelse
 • Erfaring fra det å lede innføringsarbeid som medfører endring og utforming av nye arbeidsprosesser
 • Erfaring fra IT innen helsetjenesten er ønskelig
 • Erfaring med prosjektarbeid og bruk av prosjektmetodikk vil være en fordel

Personlige egenskaper

 • Være fortrolig med ledelse av nettverk
 • Evne til å skape strukturer i et komplisert utviklings- og implementeringsarbeid
 • Fleksibel og tilpasningsdyktig
 • Stor arbeidskapasitet og arbeider godt under press
 • Analytisk og strukturert
 • Gode kommunikasjonsegenskaper
 • Relasjonsbygger

Det vil i tilsettingen bli lagt stor vekt på motivasjon for stillingen og personlig egnethet.

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår.
Ved å trykke «Godta» samtykker du i bruken av slike teknologier.

Hopp rett ned til innholdet