Dialogmøte DigiHelse

skjermbilde av youtube

Den 21. september inviterte KS e-Komp Nord alle helsestasjoner i Nord til et dialogmøte vedrørende løsningen DigiHelse.

Hva er DigiHelse?

DigiHelse gjør at brukere og pårørende kan kommunisere digitalt med helsepersonell via helsenorge.no. De ansatte i kommunen betjener DigiHelse i sitt eget journalsystem. På disse nettsidene beskrives løsningen og hvordan dere kan ta den i bruk.

Med meldinger og kalendervisning på helsenorge.no kan innbyggerne kommunisere med den kommunale helsetjenesten. Meldingene kommer direkte inn i den elektroniske pasientjournalen (EPJ).

I dialogmøtet er vi så heldige å få møte Evelyn Haram Larsen fra Sunnmøre, hvor de har hatt innføring av løsningen i flere kommuner. Evelyn forteller om prosjektinnføringen i sin region, hvordan tjenestene har tatt i bruk løsningen, og hva de har oppnådd av gevinster gjennom dette. I tillegg har vi også gleden av å møte Ingeborg Berge som jobber i KS. Ingeborg forteller om løsningen fra sentralt hold i KS, kostnadsbilde for å ta i bruk løsningen, samt de videre planene for DigiHelse.

Dialogmøtet kan du se i opptak her:

Presentasjonene brukt i dialogmøtet kan du se eller laste ned her:

Mer info om DigiHelse finner du på KS sine sider.

Er du nysgjerrig på hva DigiHelse er, kan du for eksempel ta en titt på disse to videoene:

Hopp rett ned til innholdet