Temamøte Elektronisk medisineringsstøtte

logo eHelsenord

Velkommen til Temamøte om Elektronisk medisineringsstøtte. Som nettverkskoordinatorer for velferdsteknologi og digital hjemmeoppfølging, arrangerer vi nå temamøte i regi av eHelse Nord.

Gjennom 2023 har vi planer om å holde månedlige temamøter og aktiviteter. Dette for å styrke kompetansen for ansatte i kommunene i Nordland og Troms og Finnmark.

Vi har kartlagt hvilke tema kommunene i Nordland og Troms og Finnmark ønsker mer kompetanse på. Et av temaene som flere kommuner ønsket var Elektronisk medisineringsstøtte.

Målet med denne type teknologi er å gjøre pasientene mer selvdrevne når det kommer til medisinering, redusere ressursbruken knyttet til oppfølgning av medisinering og redusere feilmedisinering blant pasienter.

Merethe Grytdal som er avdelingsleder i en avdeling for psykisk helse og avhengighet i Tromsø kommune skal presentere hvordan de jobber med medisineringsstøtte i deres tjeneste.

Siv Heidi Ditlefsen som er fagleder for hjemmetjenesten i Karlsøy kommune skal presentere hvordan de jobber med medisineringsstøtte sett fra deres perspektiv i en liten øykommune

Målgruppe for temamøtet er: saksbehandlere, helseledere, mellomledere og ressurspersoner på velferdsteknologi og digital hjemmeoppfølging i kommunehelsetjenesten.

emamøtet er gratis og vil være digitalt. Her kan dere melde på så mange dere vil fra kommunene.

Hvis du har spørsmål ta kontakt

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår.
Ved å trykke «Godta» samtykker du i bruken av slike teknologier.

Hopp rett ned til innholdet