Helseinnovasjonsuka i Bodø

For andre gang går Helseinnovasjonsuka i Bodø av stabelen 25-29 september. Nytt av året er blant annet at eHelse Nord er med som partner under Helseinnovasjonsuka.

eHelse Nord bidrar til gjennomføring av arrangementet «Klar førr endring!» der man skal skissere hvordan kommunene i Nordland og Troms og Finnmark forbereder seg på endringen som kommer, gjennom dannelse av et eget nettverk for eHelse – eHelse Nord.

Helseinnovasjonsuka arrangeres i en brytningstid i helse-Norge. Helsepersonell-kommisjonen slår fast at vi mangler fagfolk og vi kommer til å mangle enda flere i årene fremover. Dette tvinger frem nye muligheter i form av endringer og nye strukturer for hvordan helsehjelpen kan gis.

Innovasjon og digitalisering er viktig for å bidra til at det norske offentlige helsevesenet fortsatt kan være i verdensklasse. For å dra nytte av digitalisering og nye teknologier må vi ha med fagfolk og brukerne, og vi må få til gode samarbeidsformer med næringslivet.

Helseinnovasjonsuka skal bidra med innsikt, inspirasjon, kunnskap og møteplasser på tvers av sykehus, kommune, helsenæring, helsepersonell, brukere og FOUI-miljøer. Målsettingen er å øke innovasjonskultur og innovasjonskraft i regionen.

Helseinnovasjonsuka er for deg med interessert i helse, digitalisering og innovasjon. Dette enten om du er student, helsearbeider, helseleder, prosjektleder, industri-representant, forsker, jobber med utdanning, innbygger eller pasient- fra nord eller sør. Uka består av arrangementer for de aller fleste.

Klikk deg inn på programmet og meld deg på ett eller flere arrangementer.
Arrangementene er gratis, foruten om leverandørmøtet der det tas en avgift for mat.

Hopp rett ned til innholdet