KS kjører gratis webinarserie om digitalisering

Digitalisering

KS inviterer til deres webinarserie om digitalisering og arbeidet rundt det. Serien passer for ansatte i kommuner og fylkeskommuner, og alle andre som er interesserte.

På disse webinarene får du et innblikk i hva som skjer i sektoren, hvilke muligheter og utfordringer vi står overfor, nye prosjekter og eksempler på samarbeid.

Webinarene holdes vanligvis første torsdag i måneden og er en del av KS’ rolle innen digitalisering.

Webinarserien er relevante for alle som bryr seg om digitalisering i og rundt kommunal sektor, og som ønsker å forbedre tjenestene for innbyggerne.

KS viser frem viktige prosjekter og løsninger som allerede er i gang i kommunal sektor, spesielt gjennom de regionale digitaliseringsnettverkene.

Webinarene holdes på Teams, er gratis og åpne for alle.

Ler mer om webinarene her.

KS ønsker å oppnå at beslutningstakere og fagansvarlige i kommunal sektor får større innblikk i hva som relevante utfordringer og hvordan vi møter disse, nye prosjekter og eksisterende tilbud og tjenester i digitaliseringsarbeidet på digitaliseringsområdet.  

Det er et felles mål for kommunal sektor at vi arbeider sammen om de store fremtidige utfordringene for å legge til rette for, og skape løsninger i felleskap.   

Vi kommer til å dele alle webinarene på arrangementoversikten hos oss.

Hopp rett ned til innholdet