Hils på vår nye medarbeider!

Portrettbilde av Stian

Vi i DigiNordland vil gjerne introdusere Stian, som har sin første dag i dag hos oss i rollen som prosjektleder med kommunikasjonsansvar.

Hvorfor er vi så entusiastiske? Stian har med seg verdifull kunnskap innenfor digitalisering, kommunikasjon, og markedsføring. Han har en sterk forståelse for hvordan teknologi kan forme samfunnet vårt og har et brennende engasjement for Nordland.

Stian vil bidra med å formidle vårt budskap på nett, styrke vår tilstedeværelse på sosiale medier, samt være en drivkraft i planleggingen og gjennomføringen av ulike prosjekter og arrangementer. Hans bakgrunn og erfaring fra ulike sektorer i privat næring vil være en stor styrke for teamet vårt.

Vårt mål i DigiNordland har alltid vært å sørge for at digitaliseringen i Nordland går hånd i hånd med innbyggernes behov og ønsker. Med Stian med på laget er vi sikre på at vi kommer ett skritt nærmere dette målet.

Vi ser frem til samarbeidet og er overbevist om at Stian vil tilføre mye positivt til DigiNordland. Med hans hjelp vil vi fortsette arbeidet med å bedre samarbeidet på digitalisering i Nordland.

Så, når dere møter Stian, enten det er digitalt eller ansikt til ansikt, gi ham en varm velkomst!

Ønsker du å komme i kontakt med Stian eller andre i DigiNordland, kan du finne informasjon her.

Hopp rett ned til innholdet