Nettverksmøter – åpen for alle interesserte

DigiNordland sine resultater og leveranser baseres veldig på forespørsel og innspill fra kommunene i Nordland, derfor mener vi det er viktig med en tett og god dialog med den enkelte kommune.

Nettverksmøtene vi holder er derfor åpne for alle interesserte fra kommunene i Nordland, og sammen finner vi veien for det digitale Nordland.

Tema

Fokuset i disse møtene er mest knyttet til aktuelle saker, og informasjonsformidling på tvers, samt diskusjoner av det som opptar oss knyttet til digitalisering i Nordland. Det er veldig velkomment med bidrag inn til saker, spørsmål eller utfordringer som vi kan diskutere i plenum. 

Vi vil at innholdet og tematikken skal være kjemperelevant for dere som deltar, og vi bruker stort sett derfor deres innspill som agenda.

Selvsagt vil det også bli orientert om hva som skjer i digitaliseringsarbeidet fra nasjonalt hold eller i andre diginettverk, og i DigiNordland forøvrig. Dette innebærer status i prosjekter på mange fagområder.

Agenda for møtene legges ut på DigiNordland sin teamsgruppe før møtet.

Møtene går hver tredje fredag fra 09-10:30.

13. mai

03. juni

24. juni

15. juli

Sammen skaper vi engasjement

Vi blir veldig glad om du vil videreformidle invitasjonen til dine gode kolleger som finner dette interessant, enten i egen kommune eller i nabokommuner. Møtene er åpne for de som ønsker å delta, og det er kun gjennom tett samarbeid og gode dialoger vi kan finne felles digitaliseringsprosjekter.

Typisk er deltakere i møtene digitaliseringsrådgivere, IKT-ledere, IKT-ansatte eller sikkerhetsansvarlige i kommunene i Nordland.

Ønsker du å få den gjentagende møteinvitasjonen i outlook? Ta kontakt med oss.

Spørsmål eller forslag til tema vi bør ta opp? Kontakt oss!

Velkommen!

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår.
Ved å trykke «Godta» samtykker du i bruken av slike teknologier.

Skip to content