Fagsamling informasjonssikkerhet og personvern

Informasjonssikkerhet - mann med to datamaskiner

DigiNordland har gleden av å invitere alle kommunene i Nordland til fagsamling om informasjonssikkerhet og personvern. 

På samlingen vil det bli et variert faglig innhold med flere eksterne innlegg, i tillegg til gruppediskusjoner og workshop. 

Samlingen foregår fysisk i Bodø ved KRAFT bærekraftssenter i Tolder Holmers vei 4, 8003 Bodø.

Arrangementet foregår fra kl. 11.00 den 12. desember, og varer til kl. 12.30, 13. desember 2022. Det vil være et «lunsj til lunsj»-arrangement, med middag som dekkes av DigiNordland på kvelden den 12. desember.

Vi tilrettelegger også for digital deltakelse på fagsamlingen, dette presiseres i påmeldingsskjema.

Agenda

Målgruppe

Alle ansatte i kommuner i Nordland er hjertelig velkomne på fagsamlingen. Ansatte er velkommen uavhengig av bakgrunn og erfaring på området.

Er du ikke kjent med fagområdet, men nysgjerrig på å lære mer om informasjonssikkerhet og personvern er dette en ypperlig anledning.
Er du IKT-ansvarlig, eller digitaliseringsrådgiver med erfaring fra sikkerhetsarbeid vil du også ha stort utbytte av dagen.
Er du personvernombud eller sikkerhetsansvarlig i din kommune/samarbeid, vil du også få mye igjen for deltagelse på denne samlingen.

Vi ønsker å tilby en nyttig fagsamling som kan være inspirerende og lærerikt i eget arbeid, og kanskje være starten på et godt samarbeid i regionen?

Arrangementet er kostnadsfritt for målgruppen. Deltakere dekker selv reise og opphold.

Påmeldingsfrist: 9. desember 2022

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss.

Hopp rett ned til innholdet